“Po më tregon bukëshkalë dhe besëprerë”/ Përplasje e fortë mes Ori Nebijajt dhe Eglës: Je duke më ofenduar padashje

Pas sqarimit të Heidit dhe Eglës për prishjen e miqësisë mes tyre, ka pasu një përplasje mes aktores dhe opinionistes Ori Nebijajt.

Egla: Me sjelljen e tënde më tregove bukëshkalë dhe bespreme

Ori: Unë brenda po gjykoj lojën dhe parimet që ti ke përcjellë deri tani. Po me Romeon ç’të duhej ty sesi e trajtonte ai. Mos më manipulo mua

Egla: Unë jam kujdesur për të

Ori: Ke tre muaj që bërtet

Egla: Je duke më ofenduar pa dashje

Ori: Ta lëviz Egla kokrrën e grurit, ta bën bosh. Ka gjetur te Heidi elementë shoqërie që e ka vlerësuar, ku është ofendime

Egla: Ti me the që jam e ftohtë që gjeta Heidin dhe e përdora

Ori: Nuk kam parë elementë ngrohtësie, nuk e kam parë o motër

Egla: Shyqyr e paskam arritur qëllimin, qenkam një grua e fortë

Ori: Meqë unë guxova disa kuptime të fjalëve, më thuaj për ça të ka mashtru Heidi, ku të preku kaq shumë, hë çfarë të bëri

Egla: Janë ça gjëra që nuk janë të shkruara, quhen raporte. Nëse ti nuk i ke, nuk mund të flasim bashkë. Lidhen me ca ndjenja që nuk janë të shkruara.

Ori: Me jep dy momente të dashurisë dhe zhgënjimit


Shtuar 14.05.2024 23:24

Tags: ,