Ja kur do t’i kthehet Kate Middleton rutinës mbretërore, sipas Pallatit

Kate Middleton mund t’i bashkohet ngjarjeve mbretërore kur të jetë në gjendje në mes të trajtimit, thotë një burim ekskluziv i Pallatit Mbretëror.

Kate Middleton do të mbetet jashtë syrit të publikut gjatë trajtimit të saj të kancerit, por mund të bashkohet në ngjarjet mbretërore kur të ndihet e aftë.

Burimet e Pallatit thonë se kjo nuk do të sinjalizojë domosdoshmërisht një kthim në detyrat mbretërore, ky vendim do të varet nga këshillat e mjekëve. Për momentin, fokusi i Princeshës Kate është në shërimin e saj të plotë. Ailsa Anderson, një ish-zëdhënëse e Mbretëreshës Elizabeth, për tha ekskluzivisht për revistën PEOPLE:

“Ajo ka forcën e brendshme, mbështetjen e burrit të saj dhe familjes së saj të jashtëzakonshme, kështu që ajo mund të fokusohet në atë që është e rëndësishme, që është rikthimi i saj në fuqi.”

Njerëzit që janë më afër Princeshës thonë se kanë të gjitha shpresat që kur ajo të jetë gati, ajo të kthehet më e fortë se kurrë.

“Familja mbretërore është e cenueshme për momentin. Edhe ata janë qenie njerëzore me dobësi si ne të tjerët,” thotë një ish-ndihmës i pallatit. “Ata janë kaq të përkushtuar ndaj roleve të tyre. Unë mendoj se kur Kate të shërohet plotësisht, ajo do të kthehet edhe më e pasionuar se më parë.”


Shtuar 28.03.2024 15:41