FOTO/ Banorët e “Big Brother Vip” vazhdojnë të thyejnë rregullat e lojërave

Banorët e shtëpisë janë ndarë në çifte, secili prej tyre duhej të zgjidhte peronin me të cilin ndihej më mirë.

Loja e zhvilluar nga “Big Brother” i bëri banorët të organizojnë një debat ku ata duhet të ndahen në pro dhe kundër.

Albi dhe Françeska ishin një nga çiftet që diskutuan dhe dhanë mendimet e tyre pro dhe kundër legalizimit të kanabisit.

Disa nga banorët nuk i rezistuan dot gjumit eshë pse përbën thyerje të rregullave.

Kujtojmë që Heidi dhe Romeo ishin ata që u dënuan pasi fjetën gjumë gjatë kohës kur Rita Lati hyri në shtëpi duke thyer rregullat dhe duke dënuar banorët të rrinin pa ujë.

Duket se banorët e këtij edicioni nuk zënë mend kollaj dhe vazhdojnë ti thyejnë rregullat.


Shtuar 21.02.2024 20:48