Beatrix me pyetje direkte ndaj Donaldit: A më beson mua? (VIDEO)

Donaldi dhe Beatrix po komentohen cdo ditë të tyre brenda shtëpisë.

Të dy së bashku po i përjeton edhe uljet edhe ngritjet e një lidhje.

Beatrix ishte ajo e cila ia bëri një pyetje Donaldit rreth besimit të tij ndaj saj.

Donaldi shumë hapur e tha se i beson asaj, madje ai shtoi se i pëlqen të ketë besim tek njerzit.

Ndërsa në anën tjetër ishte Betarix që rrëfeu se e ka problem të besoj tek njerzit.

Shiko Videon:


Shtuar 28.12.2021 18:41