37 vite më parë, e gjeni dot për cilën këngëtare të famshme bëhet fjalë (FOTO LAJM)

Eli Fara është një nga zërat më të njohur të muzikës shqiptare. Përveç zërit të ëmbël dhe karrierës të gjatë e të suksseshme, Eli Fara është shqaur gjithmonë edhe për hijeshinë që e karakterizon.

Siç e shihni edhe në foto, e cila është shkëputur nga interpertimi i saj i “Njezetepese Gersheta” në 1985 këngëtarja gëzonte edhe atëherë të njëjtat tipare të bukura.

Ajo njihet si një ndër këngëtaret më të bukura në Shqipëri edhe sot, pavarësisht moshës së saj.

Në këtë foto me poshte të cilën e ka bërë vetë publike disa kohë më parë, dikur, rreth tre dekada më parë kur ajo ishte vajzë e re dhe dilte për të shëtitur në rrugët e qytetin ku ka lindur dhe është rritur, shihet edhe në foto teksa tërheq vëmendjen e kalimtarëve.