Ç’shenjë duhet të ketë shoqja e ngushtë, bazuar në shenjën tënde të horoskopit!

Shenja juaj – dielli, lindja, hëna, shenjat e Afërditës etj – të gjitha mund të zbulojnë një vështrim më të thellë të tendencave tuaja si punonjës, koleg, familjar dhe mik!

Madje, ju mund të zbuloni edhe llojin e shokut që jeni, bazuar në shenjën e horoskopit, sepse planetët në hartën tuaj të lindjes ndërveprojnë në mënyra të ndryshme. Pra, nuk është për t’u habitur që të keni një “shok të ngushë ideal”, bazuar në shenjën tuaj. Sot, nuk do fokusohemi te e gjithë harta juaj e lindjes, pasi kjo do ishte paksa e pamundur, por gjithsesi zbuloni ç’shenjë supozohet të ketë miku juaj më i mirë bazuar në atë që thonë ekspertët e astrologjisë.

Në astrologji, marrëdhëniet mes shoqërive të ngushta janë më interesantet, por sidoqoftë mos i merrni aq seriozisht sa të filloni te dyshoni te miqtë që nuk janë shenja që “përputhet” me tuajën.

Për Dashin, shoqja/shoku më i mirë është Peshore; Shigjetar.

Për Demin, shoqja/shoku më i mirë është Peshqit; Bricjapi.

Për Binjakët, shoqja/shoku më i mirë është Ujori; Peshore.

Për Gaforren, shoqja/shoku më i mirë është është Bricjapi; Akrepi.

Për Luanin, shoqja/shoku më i mirë është është Shigjetari; Ujori.

Për Virgjëreshën, shoqja/shoku më i mirë është Akrepi; Peshqit.

Për Peshoren, shoqja/shoku më i mirë është është Binjakët; Dashi.

Për Akrepi, shoqja/shoku më i mirë është Gaforre; Virgjëresha.

Për Shigjetari, shoqja/shoku më i mirë është Dashi; Luani.

Për Bricjapin, shoqja/shoku më i mirë është Demi; Gaforrja.

Për Ujorin, shoqja/shoku më i mirë është Luani; Binjakët.

Për Peshqit, shoqja/shoku më i mirë është Virgjëresha; Demi.

Shtuar 16.07.2021 13:55