U kapën me 119 kg kokainë në portin e Durrësit, dalin para gjykatës të arrestuarit

Kanë dalë sot para gjykatës administratori i firmës Zico Sh A  që merret me import eksport të bananeve dhe dy shoferët e kontejnerit që u gjetën 119 kg kokainë në Durrës më 31 dhjetor të vitit që lamë pas.

Ata janë Marson Murataj, 34 vjeç, banues në Tiranë, administrator i firmes import-eksporti me vendet e Amerikës Latine, Gëzim Kalaja dhe Hasan Saliu drejtues të automjeteve të firmës.