Trageti me 118 pasagjerë prej mëngjesit në mes të detit në Vorë, era pengon ankorimin

Që prej mëngjesit trageti me 118 pasagjerë që vijnë nga Brindisi në Vlorë, ende ndodhet në det të hapur.

Era e fortë dhe stuhia ka bërë të pamundur afrimin e tragetit në kalatat e portit të Vlorës

Pritet të tentohet pas orës 16:00  por situata mbetet ende e vështirë./albeu.com

 


Shtuar 9.12.2021 14:40