Telebanët zaptuan Afganistanin, marrin vendimin e parë dhe “dëbojnë” gratë

Telebanët kanë marrë vendimet e para në qeverisje dhe kanë lidhje me gratë. Kanalet kryesore televizive të Afganistanit janë ende duke u transmetuar por në to nuk del me asnjë grua por vetëm burra.

Gjithashtu programi i tyre nuk përfshin asnjë ndryshim dhe asnjë të re mbi terrorin dhe luftën që po zhvillohet por vetëm muzikë dhe filma.

Sidoqoftë, Saad Mohseni, pronar i Moby Group, i cili përfshin Tolo TV dhe Tolo News TV tha se mund të sigurojë që stafi është mirë.

“Unë mund t’ju siguroj se njerëzit tanë janë mirë dhe se ne kemi vazhduar me transmetimin tonë të pandërprerë gjatë gjithë këtij tranzicioni,”- shton ai. /albeu.com/

 

 


Shtuar 16.08.2021 21:07