Shëndeti i mbretëreshës jo i mirë, mjekët i kërkojnë të pushojë dhe dy javë të tjera

Mbretëresha Elizabeth II është këshilluar nga mjekët të pushojë për dy javë të tjera dhe nuk do të kryejë vizita zyrtare gjatë kësaj kohe, njoftoi Buckingham Palace.

Pallati tha se monarkja, 95 vjeç, mund të ndërmerrte disa detyra të lehta gjatë kësaj kohe, duke përfshirë këtu takimet virtuale.

Kujtojmë se mbretëresha iu nënshtrua kontrolleve paraprake mjekësore në spital më 20 tetor, pasi anuloi një vizitë në Irlandën e Veriut.

Ajo rifilloi angazhimet publike të martën e kësaj jave duke takuar ambasadorët përmes lidhjeve online, nga Ëindsor Castle.

Por, në të njëjtën kohë, u njoftua se ajo nuk do të marrë pjesë në samitin e ndryshimeve klimatike COP26 në Glasgoë. Pallati tha se ajo do t’ua dorëzonte adresën e saj delegatëve që të transmetohej një mesazh i regjistruar./albeu.com


Shtuar 30.10.2021 08:47