Sa vota siguruan dy kandidatët e PD në Kukës

Partia Demokratike ka dalë forcë e parë në Kukës duke siguruar 2 vende në Kuvend, ndërsa Partia Socialiste ka marrë 1 madat.

Kandidatët fitues të  PD-së Flamur Hoxha dhe Isuf Çelaj kanë marrë përkatësisht 7243 vota dhe 5190 vota./albeu.com

 

Shtuar 27.04.2021 05:04