Renditja për Këpucën e Artë, ja cili lojtar kryeson

Në renditjen për golashënuesin ma të mirë të sezonit 2020-21 kryeson Lewandowski duke u ndjekur nga Cristiano Ronaldo, golashënuesi më i mirë në Serie A.

Lista e 10 futbollistëve me më së shumti gola në Evropë është kjo:

Lewandowski – 32 gola – 64 pikë

Ronaldo – 23 gola – 46 pikë

Messi – 21 – 42 pikë

Juncker – 27 gola – 40.5 pikë

Lukaku – 19 gola – 38 pikë

Haaland – 19 gola – 38 pikë

Andre Silva – 19 gola – 38 pikë

Pellegrino – 25 gola – 37.5 pikë

Onuachu – 25 gola – 37.5 pikë

Mbappe – 18 gola – 36 pikë

Renditja për fituesin e këpucës së artë është nga 2 pikë për futbollistët që luajnë në top pesë ligat më të forta në Evropë, 1.5 pikë për top dhjetë ligat evropiane dhe 1 pikë për ligat tjera evropiane.


Shtuar 16.03.2021 17:46