Redi Molla kërkon telefonin e gruas, SPAK ia ka sekuestruar në kuadër të hetimeve për ”5D-në”

Prokuroria e posacme ka sekuestruar telefonin e gruan së ish drejtorit të UKT Redi Molla në kuadër të hetimeve që po ndiqën për dosjën 5D.

Sipas Ora News, aparati është sekuestar gjatë kontrolleve që SPAK ka bërë në ambjente të ndyshme me qëllim gjetjen e dokumentave apo sendeve të tjera të cilët do ti shërbinin hetimit.

Përfaqësuesit e akuzës në shërbim të dosjes do të kryejnë edhe akteksperizën në kërkim të provave të mundshme.

Tashmë përmes avokatëve është paraqitur kërkesa në gjykatë për kthimin e aparatit telefonik.

Seanca ishte parashikuar për tu zhvilluar këtë të enjte, por u shty për në datën 23 prill.

Redi Molla është ish drejtori i bshkisë së Tiranës dhe një herësh sipas SPAK pronari de fakto i kompanisë 5D konstruksion.

Për të njëjtin subjekt është arrestuar edhe drejtori tjeter Mariglen Qato, ndërsa i kanë dhënë subjektit tendera në konflikt interesi.

 


Shtuar 18.04.2024 19:37