“PS rrezikon të humbasë mandatin e 8-të në Fier”, befason eksperti në ABC

Eksperti zgjedhor, Agim Tutulani i ftuar në ABC ndër të tjera është ndalur te qarku i Fierit duke thënë se PS e ka të vështirë ti marrë 8 mandate.

Rezultat ky që tregon rënien e ndjeshme të PS në këto zgjedhje.

Agim Tutulani: Ata po luftojnë për të 9 por kam frikë se nuk marrin as të 8, në Fier.  Nëse PD është mbi 60 për qind në Vlorë dhe mbi 55% në Fier ka dalë fituese, por këtë radhë nuk rezulton ashtu. E.L/

Shtuar 25.04.2021 09:04