Dita e zgjedhjeve, bie faqja zyrtare e KQZ-së

Faqja zyrtare e KQZ-së ka rënë dhe nuk funksion tashmë prej orësh.

Edhe pse jemi në ditën e zgjedhjeve dhe duhet më shumë se kurrë të qëndrojë e hapur për qytetarët që kërkojnë të shohin në kohë reale updatimet që ndodhin me kalimin  e orëve.

Ndërkohë mund ta paralelizojmë me zgjedhjet në Kosovë, ku KQZ e Kosovës bëri një ndjekje në kohë reale të çdo rezultati duke qenë shumë pranë qytetarëve.


Shtuar 25.04.2021 21:14