Presidenti i La Ligas për Superligën: Nëse u jepni klubeve shumë para, lojtarët do të kenë nga 6 në 7 Ferrari

Presidenti i La Ligas, Javier Tebas, tha se Superliga Evropiane kishte të bënte vetëm me lakminë dhe se kërkohej ulja e shpenzimeve, jo kërkimi për më shumë të ardhura.

‘Nëse u jepni këtyre klubeve më shumë para, lojtarët do të kenë shtatë Ferrari në vend të gjashtë,’ tha Tebas.

‘Kontrollet mbi shpenzimet janë ato që duhen, jo më shumë të ardhura.’

‘Unë mendoj se kërcënimi ka mbaruar për një kohë të gjatë. Pas 20 vitesh kërcënimesh të një konkursi jashtë UEFA-s ai erdhi më në fund, por u tret si një kub sheqeri. Ne kemi parë reagimin dhe kjo është pozitive. ‘

‘Ne nuk po nxitojmë për të sanksionuar klubet. Këta pronarë klubesh janë ndëshkuar në një farë mënyre nga reagimi”, përfundoi ai.


Shtuar 22.04.2021 18:43