Numër i lartë votash të pavlefshme, 1500 në Peshkopi dhe Gjirokastër

Deri më tani janë numëruar 915 kuti votimi në rang vendi, por ajo që bie në sy është numri i lartë i votave të pavlefshme.

Kjo ka ndodhur pasi qytetarët nuk kanë qenë të qartë me fletën e votimit dhe kanë vënë shenjën “X” për një parti dhe sërish shenjën “X” në kandidatin e nje tjeter partie.

Burrel KAZ NR 16

12 kuti te numeruara
PS 2211
PD-an 1473
LSI 130

Bulqize KZAZ NR 18
14 kuti te numeruar
PS 1809
PD 1163
LSI 575

Klos KZAZ NR 17
Per 13 kuti te numeruara
PS 1989
PD-an 1943
LSI 95

KZAZ19
27 kuti
7226 vota
Te pavlefshme 470
PS 3179
PD 3351
Lsi 566

Ndërkohë edhe në Gjirokastër janë konstatuar 1000 vota të pavlefshme.

Shtuar 26.04.2021 07:57