Bulqizë, Burrel, Klos, Shkodër, rezultatet më të fundit

Po vijon normalisht numurimi në Bulqizë, Burrel, Klos dhe Shkodër. Më poshtë keni rezultatet e zgjedhjeve deri më tani.

Në Bulqizë dhe Burrel janë numëruar 26 kuti.

Burrel KAZ NR 16

12 kuti te numeruara
PS 2211
PD-an 1473
LSI 130

Bulqize KZAZ NR 18

14 kuti te numeruar
PS 1809
PD 1163
LSI 575

Klos KZAZ NR 17

Per 13 kuti te numeruara
PS 1989
PD-an 1943
LSI 95

Shkodër, nga rezultati i dale deri me tani nga numerimi i 80 qendrave te votimit PD udheheq me 41% te votave, PS 29%, dhe force e trete deri me tani eshte PSD me 15%. Numerimi ne bashkine e Shkodres po behet ne 3 nga KZAZ qe ka bashkia.

 


Shtuar 26.04.2021 07:58