Numërohen 9 kuti në Kavajë, kryesojnë PD dhe LSI

Në Kavajë deri më tani janë numuruar 9 kuti nga 90 në total.

Sipas shifrave zyrtare të KQZ, Partia Demokratike ka siguruar 1213 vota, e dyta renditet Partia Socialiste me 1134 vota dhe e treta LSI me 130 vota.

Shtuar 26.04.2021 07:47