Mbyllet faqja e famshme “Internet Explorer”

Microsoft Edge, zëvendësimi i tij ka një modalitet pajtueshmërie të Internet Explorer, i cili do të vazhdojë të funksionojë.

Disa faqe në internet shumë të vjetra janë ndërtuar mbi teknologjinë e vjetër të internetit, të cilën shfletuesit modernë kanë probleme me përpunimin.

Menaxheri i programit Microsoft Edge Sean Lyndersay po fton përdoruesit të votojnë për të preferuarin e tyre nga pesë pretendentë dhe thotë se më i popullarizuari do të formojë pamjen e tij të re.

Shtuar 21.05.2021 19:59