Mbledhja e Këshillit Kombëtar nga Basha, cilat janë propozimet për Sekretarin e Përgjithshëm dhe nënkryetarë të PD

Sot kryetari i PD-së Lulzim Basha ka mbledhur Këshillin Kombëtar.

Mësohet se përveç se do të konstituohet, Këshilli Kombëtar do të zgjidhë edhe Sekretarin e Përgjithshëm, nënkryetarët, sekretariatet dhe kryesinë e PD-së.

Deri më tani flitet që Enkelejd Alibeaj do të zëvendësoje Gazment Bardhin. Ndërsa për nënkryetarë përfliten emrat e Roland Bejkos dhe Flutura Açkës.

Në mbledhje janë të pranishëm 246 anëtarë, çka do të thotë se është plotësuar kuorumi për vendimmarrje.

PROPOZIMET

Xhemal Bushati – Kryetar i Këshillit Kombëtar

Enkelejd Alibeaj- Sekretar i Përgjithshëm

Nënkryetarë të PD

Flutura Açka

Kreshnik Çollaku

Orjola Pampuri

Roland Bejko

Jemin Gjana- Kryetar i komisionit zgjedhor

Emrat e kandiduar në postin e Sekretarit:

SEKRETAR EKZEKUTIV PER ORGANIZIMIN

TAULANT ZENELI

SEKRETAR EKZEKUTIV PER BURIMET NJEREZORE DHE KOORDINIMIN DIXHITAL

ENDRI HASA

SEKRETAR EKZEKUTIV PER CESHTJET LIGJORE DHE ZGJEDHORE

INDRIT SEFA

SEKRETAR PER PROGRAMIN

ARBIAGALLIU

SEKRETAR PER SIGURINE KOMBETARE DHE KOORDINIMIN EURO-ATLANTIK

XHEMAL GJUNKSHI

SEKRETAR PER TE PERNDJEKURIT POLITIKE

GJERGJ HANI

SEKRETAR PER REFORMEN ZGJEDHORE

REZART KTHUPI

SEKRETARE PER GRUAN

TAULANDA JUPI

SEKRETAR PER RININE

BLENDI SULAJ

SEKRETAR PER MARREDHENIET ME PUBLIKUN

EDVIN KULLURI

SEKRETAR PER PUSHTETIN VENDOR DHE DECENTRALIZIMIN

ALFRIDA MARKU