Koronavirusi i merr jetën një tjetër mjeku në vend

Koronavirusi i ka marrë jetën mjekut nefrolog të Vlorës, Fejzi Alushi.Lajmi për ndarjen nga jeta të mjekut e ka bërë të ditur Urdhri i Mjekëve të Shqipërisë, që jep dhe një mesazh prekës, teksa shpreh dhe ngushëllimet për vdekjen e Alushit.

Mesazhi:

Me dhimbje te thelle Urdhri i Mjekeve te Shqiperise njofton humbjen e Dr.Fejzi Alushi, mjek Nefrolog ne rajonin e Vlores, si pasoje e Covid-19.

Urdhri i Mjekeve te Shqiperise shpreh ngushellimet me te sinqerta familjes, kolegeve dhe te afermeve te tij…….

I paharuar qofte kujtimi i Tij !

Eksperienca Akademike Mesimedhenje 1995 e në vazhdim Lektor i Sëmundjeve të brëndëshme në Fak.Shëndetit Publik në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë.

Studime Universitare dhe Grada Akademike 2012-Doktor i Shkencave Mjeksore. Fakulteti i Mjeksisë Tiranë. 1979 – Mjeksi e Pergjitheshme. Fakulteti i Mjeksisë Tiranë.

Botime Universitare dhe Monografi 2008-Botim Libër “ Sëmundjet e Brëndëshme” II 2005-Botim Libër “ Sëmundjet e Brëndëshme” I 2013- Botim Libër Geriatria-Gerontologjia

Eksperienca Profesionale Mjeksore 2005-2007 Drejtor i DRSKSH Vlorë. 1979 e ne vazhdim Mjek Patolog, Nefrolog, Ekografist


Shtuar 18.03.2021 12:57