Po vjen një super bashkëpunim? Artistët shqiptar publikojnë foto së bashku 

Një aludim për bashkëpunim vjen pasi Lumi B ka publikuar një fotografi në profilin e tij në Instagram. Ai i ka bërë tag Skerdit por nuk kanë shkruar ndonjë mbishkrim në imazh për të zbuluar arsyen e takimit. Në rast të lansimit të një këngë, ky do jetë bashkunimi i parë i tyre dhe kënga e parë për vitin 2021 e Lumi B. Ndryshe, Skerdi dhe Lumi janë një nga artistët e estradës me projekte të shumta muzikore të cilat arrihen të pëlqehen nga publiku.


Shtuar 18.03.2021 13:00