Këto zona në Tiranë nesër do të jenë pa energji elektrike

OSHEE ka njoftuar zonat që do të jenë nesër pa energji elektrike në Tiranë dhe orari.

 Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, 22 korrik

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 22 korrik do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Tiranë

09:00-15:00

Rruga “Taulantia”, rruga “Kole Popa” dhe një pjesë e zonës pranë ish- Tregut Elektrik, një pjesë e pallateve pranë Ministrisë së Jashtme, në bulevardin “Zhan D’Ark”, rruga Kamëz-Valias, Kasall

10:00-16:00

Rruga “Agon”, rruga “Ention Frroku”./albeu.com


Shtuar 21.07.2021 16:23