Filmat dhe serialet më të ndjekur në Netflix në vitin 2022

Netflix është një platformë ku ju mund të gjeni një katalog të madh të filmave, serialeve dhe dokumentarëve; në përgjithësi, një larmi e madhe e përmbajtjes multimediale audiovizuale, për kënaqësinë e publikut. Ju mund të gjeni të gjitha llojet e zhanreve, të cilat mund të përshtaten lehtësisht me shijet dhe preferencat tuaja.

Së fundmi platforma prezantoi dhjetë filmat dhe serialet që ishin më të ndjekurit në vitin 2022. Disa prej tyre janë: “Stranger Things”, “Inventing Anna” dhe “Dahmer Monster”, por edhe filmave si “The Grey Man” dhe “Project Adam”.


Shtuar 2.01.2023 10:12