Doni të bllokoni përgjithmonë dikë në Instagram? Aplikacioni ju gjen zgjedhjen (FOTO LAJM)

Instagram iu ka ardhur në ndihmë të gjithë personave që duan të largojnë përgjithmonë nga rrjeti i tyre social një person.

Tashmë mund të bëni bllok personin e padëshiruar si dhe të bllokoni automatikisht të gjitha faqet e tjera që ky person mund të krijojë nga tani e tutje.


Shtuar 13.05.2021 19:38