Aktori i “Friends” diagnostikohet me kancer

James Michael Tyler, i njohur me rolin e tij si ‘Gunther’ në serialin ‘Friends’ ka konfirmuar që po vuan nga kanceri i prostatës.

Aktori është duke u përballur me këtë sëmundje që nga shtatori i vitit 2018, por e ka mbajtur të fshehë nga publiku.

“Jam mirë, vërtet. Ishte sëmundje e lehtë për tu trajtuar”, tha ai.

Tani është duke marrë kimioterapi dhe për shkak të tyre nuk është në gjendje të jetë pjesë e ribashkimit të serialit.

Shtuar 22.06.2021 10:46