Bie numri i pacientëve me Covid në spitale, kjo është gjendja e tyre

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 17 pacientë të konfirmuar me COVID-19 janë duke marrë trajtim në spitalet rajonale dhe klinikat COVID në QKUK.

Sipas SHSKUK’së, 34 pacientë që po marrin trajtim kanë kaluar virusin.

1 pacientë është në mjekim intensiv dhe 15 me oksigjeno-terapi.

Njoftimi i SHSKUK’së:

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Univerisitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë 51 pacientë nga Covid-19.17 pacientë janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 34 janë pacientë që po marrin trajtim mjekësor post-Covid. 15 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 1 në mjekim intensiv, në gjendje të rënduar shëndetësore.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 3 pacientë

Klinika e Pulmologjisë,31 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës, 7 pacientë

Spitali i Pejës, 4 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 1 pacient

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë


Shtuar 7.11.2021 13:11

Tags: ,