3 shenjat e horoskopit që sot duhet të pranojnë një të vërtetë të hidhur

Nisja e fundjavës nuk do të jetë e lehtë për tre nga shenjat e horoskopit.

Dashi

Mund të ndiheni në vështirësi sot me veten pasi ju duket sikur nuk jeni në gjendje të lëvizni në drejtimin që dëshironi. Do t`ju kërkohet të jeni gati për diçka që nuk keni qenë të sigurt se keni dashur ndonjëherë. Detyra juaj sot nuk është thjesht të përpiqeni të rigjeni besimin tuaj, por të pranoni situatën. Ju nuk mund të shikoni prapa dhe të thoni se keni zgjedhur me vetëdije të përfundoni këtu.

Gaforrja

Energjia intensive që vjen është shumë e ndryshme nga ajo me të cilën jeni mësuar. Kjo nuk është domosdoshmërisht e keqe, por nuk do të thotë se do të jetë komode. Mund t’ju kërkohet të përballeni me disa nga errësirat e kohëve të fundit që ju është dashur të kaloni. Kjo gjithashtu mund të nxjerrë në sipërfaqe edhe një herë disa nga ato gjëra që ju mendonit se ishin zgjidhur. Ju keni burimet dhe aftësinë e plotë për të shëruar me të vërtetë zemrën dhe mendjen tuaj. Por për ta bërë këtë, duhet të jesh plotësisht i hapur ndaj së vërtetës, pavarësisht sa e errët mund të jetë.

Peshorja

Kjo do të jetë një kohë për të kthyer kokën pas dhe për të qenë mirënjohës për gjithçka që ke përjetuar. Për momentin nuk mundesh. Do jesh në disa vështirësi në të cilat do duhet të ndërhysh për t`i zgjidhur. Por ky është procesi i të mësuarit, shërimit dhe ecjes përpara. Kjo hënë e re, ndërkohë ju çliron nga shumë pesha që keni mbajtur mbi supe. Mos lejoni që një hap që është dhjetë përpara jush, t’ju frikësojë të mos bëni hapin e parë. Mos lejoni që dikush hapa përpara jush, t’ju bëjë të ndiheni sikur nuk do të arrini kurrë atje ku doni.


Shtuar 5.11.2021 15:35