19 viktima, sa raste të reja me koronavirus u shënuan në Maqedoni

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 27 të infektuar nga 1 mijë e 314 testë të kryera.

19 prej rasteve ishin në Shkup, teksa shumica e qyteteve maqedonase rezultojnë të pastra.

Ndërkohë 19 persona nuk kanë mundur të mposhtin COVID-19, ku 7 ishin vetëm në Shkup dhe 3 në Tetovë.

 

Shtuar 17.05.2021 15:41