Sipas ekspertëve, këto janë 3 problemet madhore që kërcënojnë lidhjen tuaj

Marrëdhëniet janë komplekse dhe të komplikuara dhe nuk ka dy martesa apo marrëdhënie që janë të njëjta, por ekspertët kanë dalë në përfundimin se ka disa probleme të përbashkëta që dalin shpesh herë në skenë! Cilat janë ato më kryesoret?

1-Nuk komunikoni sa duhet.

Më i rëndësishmi. Nuk flisni se si e kaluat ditën apo se çfarë ju mundon. Komunikimi efektiv në çift është diçka që mund të përmirësohet nëse të dyja palët i përkushtohen atij. Flisni për çdo gjë me njeri-tjetrin duke përfshirë këtu edhe frikërat apo pasiguritë tuaja.

2-Nuk kënaqeni bashkë. 

Vjen një moment që daljet në darkë për ju humbasin kuptimin dhe përfundoni të shtrirë të dy në divan të zhytur secili në llogaritë respektive në rrjetet sociale. Lini një ditë të caktuar, qoftë edhe një herë në dy javë që të jetë e gjitha për ju, çojini fëmijët (nëse keni) tek prindërit tuaj, ose anulloni çdo plan tjetër tuajin. Përkushtojuni vetëm njeri-tjetrit.

3-Jeni shumë të zënë. 

Shumica e çifteve e bëjnë marrëdhënien e tyre të ‘vdesë urie’ për kohë. Është shumë e rëndësishme të gjeni kohë për njeri-tjetrin ashtu siç gjeni për të parë ndeshjet e futbollit, për të shkuar në palestër apo për t’u marrë me rrjetet sociale. Çdo gjë është reciproke, dhe vetëm përkushtimi i dyanshëm mund të përmirësojë gjërat.


Shtuar 28.10.2021 14:13