Shfaqet në mes të oqeanit krijesa gjigante, ndryshon formë dhe zmadhohet nën ujë (VIDEO)

Jeni gati të shikoni diçka të çuditshme? Epo, këto pamje tregojnë momentin kur një krijesë me e frikshme shndërrohet në një formë të çuditshme. Klipi nis me ‘krijesën’, e cila noton në 40 sekondat e para të filmimit e pastaj tkurret në top dhe merr formën e një shtrydhëseje limoni të mbështjellë me një pelerinë.

Jeni gati të shikoni diçka të çuditshme? Epo, këto pamje tregojnë momentin kur një krijesë me e frikshme shndërrohet në një formë të çuditshme.

Klipi nis me ‘krijesën’, e cila noton në 40 sekondat e para të filmimit e pastaj tkurret në top dhe merr formën e një shtrydhëseje limoni të mbështjellë me një pelerinë si e Batmanit.

Të gjithë i shohim gjërat ndryshe. Klipi është filmuar në një thellësi prej 1143 metrash në Oqeanin Indian në afërsi të një pusi shpimi. Njerëzit kanë bërë komente të shumta për videon e çuditshme që mund ta shihni më poshtë.


Shtuar 20.03.2021 22:18