Me këtë truk që i fiksoi të gjithë, bisedat e fshira në Instagram mund të rikthehen (FOTO&VIDEO)

Nëse nuk e dinit ende, tashmë mund të riktheni bisedat e fshira në Instagram. Ndodh që të jeni bërë nostalgjikë, ose të doni të merrni një informacion nga një bisedë që mund të keni fshirë nga inati, pakujdesia apo për të mbuluar ndonjë gjurmë… tashmë zgjidhja është gjetur dhe më e bukura është që ka qenë gjatë gjithë kohës aty por shumë pak veta e dinë.

1. Rikuperimi i mesazheve në Instagram Për të rikuperuar mesazhet tuaja të fshira në Instagram, shkoni te mjeti i rikuperimit të mesazheve në Instagram dhe shkruani emrin tuaj të përdoruesit.

2. Rikuperoni mesazhet nga të dhënat tuaja në Instagram Nëse fshini një mesazh direkt nga Instagram në Android ose iPhone, ai nuk do të jetë më i disponueshëm në aplikacionin tuaj, por është ende i disponueshëm në server. Për të rikuperuar mesazhet e fshira në Instagram, gjithçka që duhet të bëni është të kërkoni të dhënat e llogarisë tuaj nga Instagram dhe të rikuperoni mesazhet tuaja të fshira.

Ja si mundeni:

Hapni Instagramin dhe hyni në llogarinë tuaj. Prekni ikonën e Profilit në fund.

Klikoni tek Settings

Zgjidhni Security dhe prekni lehtë mbi opsionin Download data brenda seksionit Data and history Mund të shkoni gjithashtu te faqja e shkarkimit të të dhënave në Instagram për të kërkuar të dhënat tuaja.

Më pas, shkruani ID-në tuaj të emailit dhe klikoni në butonin Request Download
Sapo të kërkoni të dhënat, Instagram do të fillojë të krijojë një skedar të llogarisë tuaj dhe brenda 48 orëve do të merrni një email që përmban shkarkimin e të dhënave tuaja.

Shkarkojeni në smartphone tuaj dhe më pas ndiqni hapat e mëposhtëm për të parë DM-të e fshira në Instagram.


Shtuar 28.10.2021 11:14