Magjia e gjërave të thjeshta në këto foto

Ndonjëherë gjërat e thjeshta mund të na mahnisin më shumë. Një unazë martese mund të ketë një sekret të vogël dhe të shndërrohet në 2 unaza të ndryshme.

Toka është aq befasuese sa kurrë nuk mund t’i besoni syve tuaj 100%, si përshembull pemët me grep vërtetojnë edhe një herë se sa i mrekullueshem eshte planeti ynë.

Njihuni me disa tipare të jashtëzakonshme në objekte të zakonshme:

Kjo lule duket si një i huaj që mban një pjatë

Dy unaza në një

Kjo tryezë është bërë me libra të ricikluar

Unë gjeta një mur me një shishe të vendosur në të, e cila ka një shënim të vogël brenda

Gjurmët e fëmijëve të vegjël në dëborë ishin gjëja e fundit që shkriheshin

Dikush ngjiti një zinxhir biçikletash në një pemë disa vjet më parë dhe tani pema u rrit mbi të

Ky limon duket si një dorë


Shtuar 18.03.2021 14:24