Do të habiteni pas kësaj dije: A e dini cila është shenja më e rrallë e horoskopit?

Është një shenjë nga grupi i shenjave të tokës që shquhet për ambicien e saj, shenjë që qëndron fort në tokë dhe nuk është e prirur për ëndërrim me sy të syrit.

Ju mund ta keni njohur shenjën e zodiakut të Bricjapit nga ky përshkrim i shkurtër.

Bricjapët konsiderohen si shenja më e rrallë e horoskopit, sepse sipas statistikave, ditëlindjet më të pakta festohen ndërmjet 25 dhjetorit dhe 1 janarit, pra Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, dhe këto janë datat e kësaj shenje të horoskopit, mbretërimi i së cilës zgjat nga 22 dhjetori deri më 20 janar. 

Të dhëna të tilla tregojnë se numri i Bricjapëve është shumë më i vogël në krahasim me shenjat e tjera të Zodiakut. Një studim i kryer nga revista Smithsonian zbuloi se shumica e njerëzve lindin midis qershorit dhe nëntorit.

Shenja më e zakonshme e zodiakut

Në ndryshim nga Bricjapi, një pjesëtar i shenjave të ujit, kur karakterizohet kryesisht nga emocione të forta, konsiderohet si shenja më e zakonshme e horoskopit. Është një Akrep enigmatik, i errët dhe misterioz.

Shtuar 26.01.2022 23:40