90% e personave nuk mund ta gjejnë luanin e fshehur në këtë imazh (FOTO LAJM)

A do të mbijetonit në këtë situatë?

Shërbimet e kujdesit nga jeta e egër në SHBA kanë ndërmarrë një nismë interesante për të vetëdijësuar njerëzit rreth rrezikut të maceve të egra.

Imazhi shfaqë një mace të egër e cila është kamufluar shumë zgjuar në mes të malit duke pritur ër prenë.

Luanët e malit janë të njohur që përcjellin prenë e tyre dhe duke konsideurar se sat ë mëdha janë, është vështirë që të të ikin nga syri.

Mirëpo mesa duket edhe ato janë shumë të zonjat të fshehen gjatë gjuetisë.

Kjo fotografi u bë virale me qëllimin që njerëzit që ngjiten në male dhe ecin rrugë të gjata shkëmbore si hobi, të jenë më të vetëdijësuar rreth prezencës së kafshëve të rrezikshme.

Këto kafshë janë shkaktare të një numri të konsiderueshëm të vdekjeve çdo vit.

Si thoni, a do të mbjijetonit ju? A arritët ta gjeni luanin? Nëse nuk e keni gjetur ende më poshtë keni foton.

Shtuar 7.05.2021 09:05

Tags: ,