9 sjellje të një punëdhënësi nga i cili duhet të largohemi me të katrat (FOTO LAJM)

Nga njëra anë, teknologjia moderne e ka bërë shumë më të lehtë gjetjen e një pune.

Por në të njëjtën kohë, Interneti ka ofruar mundësi të reja për punëdhënësit e paskrupullt, apo thjesht skemaxhinjve.

Ne u përpoqëm të kuptonim se cilat shenja mund të përdorni për të kuptuar se çështja është e papastër që në fazën e njoftimit për vendet e lira të punës dhe të kurseni veten nga humbja e kohës në intervista të padobishme.

Lexo më poshtë:


Shtuar 4.11.2021 15:24