WhatsApp shënon rekord të ri, sa mesazhe u dërguan gjatë festave

WhatsApp ka thyer rekordin!

Ai është tashmë një nga aplikacionet më të shkarkuara në botë, dhe sikur të mos mjaftonte kjo, tani ka vendosur një rekord të ri që rivalët e tij mund ta kenë shumë të vështirë për ta mposhtur.

WhatsApp njoftoi se janë dërguar 100 miliardë mesazhe private në prag të Vitit të Ri.

Numri i mesazheve të dërguara për Vitin e Ri në të gjithë botën ishte më i larti ndonjëherë në historinë e WhatsApp.

Vetëm përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar dërguan mbi 900 milionë mesazhe në prag të Vitit të Ri.

“WhatsApp gjithashtu mund të konfirmojë se me mbi 100 miliardë mesazhe të dërguara, më 31 dhjetor 2019 panë më shumë mesazhe të dërguara sesa çdo ditë më parë në historinë dhjetë vjeçare të WhatsApp. Vetëm në Indi, përdoruesit e WhatsApp dërguan mbi 20 miliardë mesazhe në 31 dhjetor”, tha “WhatsApp” në një deklaratë për shtyp, shkruan express.co.uk.

Nga 100 miliardë mesazhet e dërguara, më shumë se 12 miliardë ishin mesazhe fotografish.

Ja çfarë dërguan më tepër përdoruesit në prag të Vitit të Ri:

1 – Tekste

2 – Statuse

3 – Foto-mesazhe

4 – Telefonata

5 – Voice Notes


Shtuar 5.01.2020 13:16