Koronavirusi iu prishi planet, drejtuesit e Liverpulit anulojnë planin madhor

Të shumta kanë qenë impaktet negative të Koronavirusit në të gjithë botën. Përvecc jetëve të humbura, COVID-19, ka shkaktuar një dëm të konsiderueshëm edhe në ekonominë globale.

I dëmtuar nga ky virus i tëmerrshëm është padyshim edhe futbolli. Përveç pezullimit të çdo aktiviteti, Koronavirusi, ka bërë që klube të ndryshme të anulojnë edhe projekte madhore.

Kryesuesit e Liverpulit kanë marrë së fundmi vendimin për të shtyrë me të paktën 1 vit rikostruktimin e stadiumit “Anfield Road”. Gazetari Pol Xhojse shkruan se drejtuesit nuk duan të rrezikojnë, por do të shohin dhe ecurinë e virusit.


Shtuar 27.04.2020 17:43