Kevin-Prince Boateng uron për ditëlindje Melissa Sattan

Kevin-Prince Boateng më i dashuruar se kurë me Melissa Sattan.

Sulmuesi 32-vjeçar, i transferuar te Besiktas në Turqi në formë huazimi nga Fiorentina, i ka rezevuar një urim të veçantë bashkëshortes së tij me rastin e ditëlindjes së 34-t.

Duket qartë se pas asaj shkëputjeje të shkurtër, Melissa dhe Kevin-Prince janë më të dashuruar se kurrë më parë.

“Të kam zgjedhur. Sërish e sërish. Pa pushim. Pa dyshime. Me zemër. Dhe do të vazhdoj të të zgjedh. Gëzuar ditëlindjen!”


Shtuar 8.02.2020 18:00