Si u përça blloku “Murrizi-Hajdari”, secili nis rrugën më vete

Myslim Murrizi dhe Rudina Hajdari ndoqën thuajsë të njëjtën linjë gjatë gjithë kësaj kohe në Kuvend pasi refuzuan të digjnin mandatet një vit më parë.

Por ditën e sotme, rrugët e tyre u ndanë pasi secili do të ndjekë parti të ndryshme.

Deputetja demokrate ka vendosur të krijojë një parti te re me Nismën Thurje, ndërsa Myslim Murrizi po mbledh firmat për Lëvizjen Demokratike Shqiptare.

Nisma Thurje dhe Lëvizja Demokratike Demokratike Shqiptare janë në fazën e mbledhjes së firmave, ndërkohë brenda muajt shtatorit pritet të regjistrohen në gjykatë.


Shtuar 7.09.2020 13:37