Shqiptarët nuk binden! Të ngjitur me njëri-tjetrit, të gjithë në pazar sikur asgjë s’ka ndodhur

Ndërkohë që qeveria ka ndërmarrë masa të ashpra dhe ekspertët këshillojnë nga mëngjesi në darkë për të evituar daljet dhe për të mbajtur distancën me njerëzit, shqiptarër ende e kanë të vështirë të kuptojnë situatën ku gjendemi.

Fotoja e bashkëngjitur lajmit është shkrepur ditën e sotme, në tregjet e Tiranës ku shihet se qytetarët jo vetëm që kanë dalë nga banesa në masë por nuk e respektojnë aspak distancën e rekomanduar.

Rikujtojëm se Shqipëria ka shënuar 104 të prekur nga koronavirusi dhe 4 viktima, dy prej të cilëve në 24 orët e fundit.

hpërndarja gjeografike e rasteve pozitive, është si vijon:

• Tiranë 68 qytetarë
• Durrës 7 qytetarë
• Lushnje 2 qytetarë
• Elbasan 2 qytetarë
• Fier 12 qytetarë
• Rrogozhinë 2 qytetarë
• Kavajë 3 qytetarë
• Korcë 3 qytetarë
• Vlorë 4 qytetarë
• Shkodër 1 qytetarë


Shtuar 23.03.2020 19:21