Shembull për t’u ndjekur! Danimarka paguan 90 përqind të pagave të punëtorëve

Qeveria e Danimarkës ka vendosur të ndihmojë të gjitha kompanitë dhe punëtorët gjatë situatës së krizës për shkak të Covid-19.

Kështu, është vendosur që të paguhet 90% e pagave të punëtorëve nga shteti, deri në 26,000 kroner danez në muaj.

Këto masa lehtësuese vijnë për të parandaluar një krizë ekonomike të vendit ndërkohë që është biznesi është pezulluar dhe njerëzit janë në izolim.


Shtuar 28.03.2020 20:54