Rama shkrin së qeshuri me batuta diplomatët: Nuk e di ku e kam gotën! (VIDEO)

Gjatë një fjalimi përpara diplomatëve të huaj dhe përfaqësuesve nga Shqipëria në Vjenë, kryeministri Rama nuk ka lënë mënjanë batutat.

Disa nga batutat e tij kanë bërë të të pranishmit të mos mbajnë të qeshurën. Fjalimi i kryeministrit ka qenë në anglisht.

Disa nga batutat e kryeministrit:

“Vjen një djalosh zviceran nga Vjena dhe më thotë mua “Ju çunat në Shqipëri vetëm ziheni. Është natyrale. Dhe unë e pyes veten, “çfarë di ai për luftërat?” Asgjë. Nuk ka luftuar kurrë në jetën e tij”.

“Ju uroj që të kishim në prioritetet tona edhe mikpritjen. Si t’i bëni miqtë të ndihen pengje nga mikpritja. Deri në pikën kur nuk mund t’i ikin ushqimit, muzikës, pijes. Por nuk ka konsensus”.

“Do doja të ngrija një dolli por nuk e di ku e kam gotën”.


Shtuar 9.01.2020 20:40