Nuk e njohin lodhjen, njihuni me shenjat që s’duan fare pushime

Janë disa njerëz që prioritet gjithmonë kanë punën dhe nuk mendojnë fare për pushim.

Dashi

Dashi është një nga shenjat më të forta dhe këmbëngulëse të horoskopit. Nuk ka rëndësi sa herë u duhet të rrë zohen apo lodhen derisa të realizojnë qëllimin e tyre final, një Dash nuk dorëzohet kurrë përpara vështirësive. Besimi në vetvete, vullneti dhe shpirti luf tarak janë tre epiteteve që përshkruajnë më së miri këtë shenjë dhe rrugëtimin e Dashit në çdo lloj nisme. Është një shenjë shumë inteligjente që e di mirë se çfarë do nga vetja dhe si të arrijë atë që do.

Luani

Luani është një tjetër shenjë që karakterizohet nga shpirti luf tarak, ndonëse në disa raste të jep përshtypjen e një shenje të pavendosur që nuk mund të përballojë pre sionin e sfi dave. Kur i vendos vetes një qëllim, nuk di të tërhiqet pas derisa ta realizojë. Personat e lindur nën shenjën e Luanit bëjnë pjesë në radhët e atyre personave që arrijnë gjithmonë të tejkalojnë pritshmëritë e tyre dhe të tjerave.


Shtuar 24.08.2020 18:33