Neritan Ceka mposht me sukses COVID-19 dhe trondit me shifrën e parave që i kushtoi trajtimi

Në daljen e parë të tij mediatike, pasi fitoi betejën me COVID-19, ish-diplomati e arkeologu Neritan Cekatregon përvojën e tij.

“Covidi është vetmi, interesimi i njerëzve të ndihmon”, tha ai. Ai tregon se është ndjere i lënë pas dore nga shteti dhe se për pensionistët që nuk janë të rënduar nga ana shëndetësore, kalimi i sëmundjes në shtëpi, është vdekje.

“Gjithë trajtimin e bëmë vetë, kushton 5 mijë euro”, shtoi ndër të tjera Ceka.

Ceka thotë deri sot askush nuk është interesuar për shëndetin e tij dhe të bashkëshortes.

“Nuk na dhanë recete, i morëm ilaçet pa recetë”, pohoi arkeologu per Neës 24.

Ceka i është rikthyer tashme jetës aktive dhe profesionit të tij prej arkeologu, duke qenë brezi i dytë i familjes ne Arkeologji.


Shtuar 3.10.2020 14:20