Më mirë gjumë cilësor apo sek*? Qytetari: Një herë në muaj, ypp xhixhi!(VIDEO)

Gjumi është një pjesë e rëndësishme e ditës dhe jetës së njeriut.

Por Klitoni, gazetari i emisionit Stop që nuk humb rast për të bërë pyetje me “spec”, ka ndaluar qytetarët e Tiranës duke i pyetur nëse flenë më mirë vetëm apo me partnerin.

“Më mirë një gjumë i qetë, apo një seks i fuqishëm?”, u pyetën qytetarët.

“Një herë në muaj, e bëj… kur del hëna, tak… yypp xhixhi”, përgjigjet një prej tyre me humor.

“Varet nga mosha, mosha e vjetër s’ka fuqi”, thotë një tjetër.

Videon mund t’a shihni në minutën e 07:30.


Shtuar 7.07.2020 19:45