Italia mposht me sukses COVID-19, sot shënon më pak viktima se Shqipëria

Për të katërtën ditë radhazi janë në ulje rastet e reja me Covid-19 në Itali: 170 sot, ndërsa dje ishin 255.

Megjithatë, për efekt të fundjavës, ashtu siç çdo të hënë, janë bërë edhe më pak tamponë.

Për të katërtën ditë radhazi është i qëndrueshëm edhe numri i viktimave: 5 vdekje janë regjistruar në 24 orët e fundit, duke vajtur në një total prej 35.112 viktimash. Sot Shqipëria kishte 6 vdekje.

Ndërkohë, edhe Lombardia, zona më e goditur nga virusi nuk shënon asnjë vdekje nga virusi. (Vlen të theksohet se në vendin tonë sot janë shënuar 6 viktima nga Covid-19)

Të shëruarit janë 147 (dje ishin 126), dhe në total janë 198.593.


Shtuar 27.07.2020 16:00