Infektohen me koronavirus punonjësit e administratës, Bashkia e Tiranës jep urdhërin e rëndësishëm

Raste pozitive ndaj koronavirusit kanë rezultar dhe në punonjës të Bashkisë Tiranë.

Shumica e rasteve mësohet se janë në zyrën e Urbanistikës. Si pasojë, bashkia ka urdhëruar punonjësit të punojnë me orar të reduktuar ose të qëndrojnë në shtëpi.

Më herët, edhe Ministria e Shëndetësisë ka kërkuar ruajtjen e distancës sociale dhe higjenën në vendet e punës.


Shtuar 15.06.2020 13:23