I prekur nga COVID-19, deputeti Roshi reagon personalisht dhe zbulon gjendjen e tij

Në një shënim në Facebook, deputeti Enver Roshi i prekur nga COVID-19, bën me dije se ka parametrat shëndetësor normal dhe ka një porosi për qytetarët që të respektojnë masat kundër sëmundjes pasi cdo gjë është në dorë të tyre.

“Në pamundësi të përgjigjeve të telefonatave të panumërta dhe të shqetësimit të drejtë dhe të sinqertë të të gjithë miqve dhe të afërmve të mi nga i gjithë vendi kërkoj mirëkuptimin vëllazëror të tyre që nuk mund të komunikoj nëpërmjet telefonit. Me sinqeritetin më të madh, porosia ime në këtë situatë është:

Cdo gjë është në dorë të qytetarëve. Është detyra jonë të ruajmë veten dhe të tjerët, të ruajmë shëndetin tonë, njësoj si edhe shëndetin publik.

Në këtë kuadër, masat e thëna dhe stërthëna, të na shërbejnë me përgjegjshmëri në këtë sakrificë njerëzore dhe qytetare për hir të shëndetit. “Ruaj veten dhe të tjerët”

Nderkohe ju njoftoj jam shume me parametrat normale! Ju faleminderit nga zemra !!”, -shkroi Roshi.


Shtuar 28.07.2020 16:29